Tube Videos

Pyetje dhe P rgjigje n Facebook Dr Shefqet Krasniqi Videos


Pyetje dhe P rgjigje n Facebook Dr Shefqet Krasniqi Tube Video

Title: Pyetje dhe P rgjigje n Facebook Dr Shefqet Krasniqi watch?v=jhP9pxdsLxM
Description:shefqet krasniqi imam nga prishtina e lusim all llahun subhanehu we te'ala q t kemi dobi nga keto q d gjojm. P r t'u abonuar q t p rfitoni nga videot tona kliko k tu ... P r k shilla dhe sugjerime na shkruani k tu islamifejaevertete gmail. 77 nga seria pyetje dhe p rgjigje n facebook ligj rues hoxh dr. Com p r m tep r kthejuni ueb faq s zyrtare allahu ju shperblefte per kontributin tuaj. Faqja zyrtare e dr. Amin es selamu alejkum ju lutem q ta shp rndani k t video aq sa t keni mund si n p r webfaqet tuaja, n p r profilet dhe faqet tuaja n facebook, n shoqerin tuaj p rm s emailit si dhe n p r vet youtubes duke e download uar k t video dhe upload uar tek kanali juaj por me kusht q t mos ndryshohet asgj n k t video, as logoja as zgjatja as asgj tjeter, kush e shkel k t ka b r dicka t ndaluar iniciativa islami feja e vertete p r m shum video t kliko k tu ... shefqet krasniqit es selamu alejkum paraqet emisionin nr.
Author:ISLAMI Feja e V rtet
Tags:pyetje, dhe, rgjigje, facebook, shefqet, krasniqi, imam, pyetje dhe, pyetje dhe rgjigje, pyetje dhe rgjigje facebook
Duration:1660 seconds
View count:236086
Watch page:https://www.youtube.com/watch?v=jhP9pxdsLxM
Rating:4.5 (5 ratings)
Category:Education